vrijdag 28 november 2008

Het begin is er!!!


Eindelijk na alle wervende verhalen op Sancho ben ik dus ook maar met een blog begonnen. Het is toch veel leuker om een verhaal bij je werkstukjes te geven.
Na een leven lang heel veel zelf kleding gemaakt te hebben, heb ik verleden jaar eindelijk een grote wens van mij kunnen uitvoeren ...ik had een locker gekocht. Er ging echt een wereld voor me open, eindelijk kon ik alles afwerken zoals ik dat al jaren wilde.
Toen ik daarna op het internet informatie zocht over wat je allemaal met een locker kon doen ...kwam ik als vanzelf op Sancho terecht...en toen ging er een wereld voor me open. Er waren veel meer vrouwen die net zoals ik het verschrikkelijk leuk vinden om zelf kleding te maken. Ik zag alle prachtige maaksels voorbijkomen en werd enthousiast door alle verhalen over computergestuurde naaimachines...coverlocks ..en borduurmachines. Het resultaat??? Ik heb inmiddels een nieuwe Pfaff 2038 en hoop voor mijn verjaardag een coverlock te krijgen. De borduurmachine moet wachten tot ik eindelijk stop met roken....ik heb met mezelf afgesproken dat ik dan pas een borduur mag kopen.

Veel plezier met het kijken naar al mijn werkstukken die ik wrocht op mijn machines

Geen opmerkingen: